Kasuta kohupiima-muretainast pirukate, küpsiste, plaadikookide ja tordipõhjade valmistamiseks.
200 g kuivemat kohupiima
200 g nisujahu
200 g võid
0,5 tl soola
1 sl suhkrut magusa taina jaoks
Hõõru kohupiim vajadusel peenemaks, siis haki ülejäänud ainetega ühtlaseks tainaks või sega kiiresti lauamikseris või köögikombainis.
Hoia vähemalt 30 minutit või kuni paar tundi jahedas enne kasutamist.
Kui suurele vormile või ahjuplaadile see kogus on mõeldud?
B - 650 g tainast piisab ühe suurema ahjuplaadi jaoks või u 2 24-26 cm läbimõõduga quiche'i küpsetamiseks.
Kohupiima-muretainas
Kasuta kohupiima-muretainast pirukate, küpsiste, plaadikookide ja tordipõhjade valmistamiseks.