Sega köögiviljaribad hästi segamini, lisa jahu ja purustatud küüslauk. Pane segu võitatud ahjuvormi, raputa peale soola ja pipart ning vala peale piim. Puista vormiroale riivsaia ja võitükikesi.
Küpseta 175kraadises ahjus umbes tund aega, kuni köögivili pehmeneb.
Köögiviljadest kasutasin pastinaaki, porgandit, juursellerit ja kaalikat. Sõime vürtsikate kanatiibade kõrvale ja sinna see vorm oma mahedusega sobis nagu rusikas silmaauku. Samas struktuur jäi selline tiba jahupudrune (võib olla ka minu oma süü, kuna kasutasin täistera nisujahu).
Minul jäi vedel. See kõhutunne, mis sinna muna ka sisse soovitas, oleks ilmselt õige olnud. Natuke oli kohati vedelamat jahupudrust kohta, rohkem jahu ei tahaks ka (hetkel veel ei häirinud).
Kartul, porgand, pastinaak, fenkol, sibul, küüslauk; maitseks panin ka persilladet.
Üleküpsetatud juurviljavorm
Üleküpsetatud juurviljavorm sobib nii röstitud liha, suitsukala kui ka vorsti kõrvale.