Lõika kanafileed ribadeks. Koori sibul, lõika pooleks ja seejärel viiludeks.
Kuumuta suurel pannil või, lisa kanafileeribad ja pruunista need keskmisel kuumusel.
Alanda kuumust, lisa sibulaviilud ning prae veel 5 minutit.
Puista peale Cayenne'i pipar, sool, suhkur ja garam masala maitseainesegu. Lisa tomatid ning sega läbi. Kuumuta madalal kuumusel umbes 10 minutit, kuni kaste pakseneb.
Sega juurde rõõsk koor, kuumuta läbi. Serveeri keedetud riisiga.
Nipid ja soovitused:
LCHF versiooni jaoks kasuta kohvikoore asemel vahukoort ning serveeri nt lillkapsariisiga.
Kiire ja maitsev.
Garam Masala annab mõnusa kaneelimeki man, tomat pehmendab maitseaine magusust.
Cayenne'i pipra puhul piirduksin 1 tl.
Sõime pruuni riisi ja rohelise salatiga.
Garam masala kana
Lihtne indiapärane kanahautis, mida võiks serveerida keedetud riisi ja värske salatiga.