Õunatrühvlid

Trühvlisegu sisaldab või ja rõõsa koore asemel toorjuustu ja õunamoosi. Seega on need väherasvasemad, aga ka pehmemad, mistõttu tuleb neid külmkapis säilitada.

Kogus
20 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

125 g tumedat šokolaadi

50 g maitsestamata toorjuustu

4 sl paksemat õunakeedist

Veeretamiseks:

kakaopulbrit

Valmistamine

Sulata šokolaad ja toorjuust vesivannis tasasel tulel. Lisa õunamoos ja sega hoolega. Lase segul külmkapis taheneda.
Vormi segust umbes 20 trühvlit ja veereta neid kakaopulbris.

Taani Arla retsept (Æbletrøfler), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 08.10.2017 18:33

Trühvlisegu on tõesti hästi pehme. Kõige parem teha valmis eelneval päeval ja vahetult enne lauale andmist külmkapist välja võtta. Kasutasin Nami-Nami õuna-astelpajukeedist, väga maitsvad tulid!