Trühvlisegu sisaldab või ja rõõsa koore asemel toorjuustu ja õunamoosi. Seega on need väherasvasemad, aga ka pehmemad, mistõttu tuleb neid külmkapis säilitada.
Sulata šokolaad ja toorjuust vesivannis tasasel tulel. Lisa õunamoos ja sega hoolega. Lase segul külmkapis taheneda.
Vormi segust umbes 20 trühvlit ja veereta neid kakaopulbris.
Taani Arla retsept (Æbletrøfler), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Trühvlisegu on tõesti hästi pehme. Kõige parem teha valmis eelneval päeval ja vahetult enne lauale andmist külmkapist välja võtta. Kasutasin Nami-Nami õuna-astelpajukeedist, väga maitsvad tulid!
Õunatrühvlid
Trühvlisegu sisaldab või ja rõõsa koore asemel toorjuustu ja õunamoosi. Seega on need väherasvasemad, aga ka pehmemad, mistõttu tuleb neid külmkapis säilitada.