Õhulised mustikamuffinid

Kartulitärklise lisamine teeb need muffinid hästi õhuliseks.

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g toasooja võid

125 g suhkrut (1.5 dl)

2 muna

2 tl vanillisuhkrut

2 tl küpsetuspulbrit

1.5 dl kartulitärklist

90 g nisujahu (1,5 dl)

200 g mustikaid

Valmistamine

Vahusta suhkur ja või kohevaks, lisa ükshaaval segades munad. Sõelu juurde omavahel segatud kuivained, viimasena lisa mustikad.

Jaota võitatud muffinivormidesse ja küpseta 15 minutit 200-kraadises ahjus.


Retsept on mugandatud ühest MTV3 kokasaatest (Annen Paremmat Mustikkamuffinsit).

LISA KOMMENTAAR

Gegegerda
postitatud 04.05.2008 08:51

Väga mõnusad muffinid. Sama retsepti järgi saab teha ka teiste maitsetega (näiteks banaaniga). Usun, et võtangi selle oma muffinite põhiretseptiks ja hakkan siis sinna erinevaid maitseid sisse panema.

lol
postitatud 30.11.2015 15:46

väga tore

Vernanda
postitatud 23.08.2008 11:16

mulle tundub ka, et ma hakkan ka edaspidi sellega muid variante katsetama. marjad olid sinikad - ma pole neid elus enne korjanud, aga nüüd ometi, sest metsas oli nii palju :) - ja mõned pohlad, et ilusam saaks. eriti head olid soojalt, külmalt olid ka head. läheb kordamisele.

Piret
postitatud 13.09.2011 16:42

Minu jaoks olid natuke liiga rasvased. Soojast peast oli ka väga tugev küpsetuspulbri maitse, jahtunult ei olnud see nii hull. Muffin ise oli liiga pudisev.

algaja
postitatud 12.08.2012 10:19

Tänan retsepti eest! Selle retsepti järgi valmistasin oma esimesed muffinid ja need olid võrratud. Kes maitsta said, ütlesid, et pole varem nii häid muffineid saanud. Maitsesid nii soojalt kui külmalt, kartulijahu lisamine teeb need tõeliselt õhuliseks. Kindlasti läheb kordamisele

kariina
postitatud 04.01.2015 20:46

Pisut rasvased on küll, tulevikus paneks ma vähem võid. Mustikaid panin veidi rohkem kui ette nähtud, ja tundub, et mustikamassi on rohkem kui tainast (igal juhul mitte nii, nagu pildil, et üks mustikas paistab). No ongi vast tervislikum.

Miikael Kübar
postitatud 17.04.2017 20:49

Näm-näm super head muffinid.

ampsampsamps
postitatud 04.06.2017 11:04

Tegin rabarbriga, panin suhkrut igaks juhuks 150 g, oli täpselt paras hapu-magusa vahekord. Ja minu ahjus läks 200 kraadi juures natuke üle 20 minuti. Aga. Kui HIRRRMUS head muffinid! Ilmselt ei saagi teada, kuidas nad külmalt maitsta võiksid. Pildi tegemise ajal lahkus esimene muffin juba taldrikult. :)

Anita
postitatud 11.03.2018 11:48

Väga maitsvad

maiasmokk
postitatud 15.08.2018 13:13

vau.. leidsin uue lemmikretsepti :P.. nii head

joomaijoo
postitatud 09.02.2019 06:01

Tainas oli tõeline tökat,mida kisu hammastega lusika küljest lahti.

Hexy
postitatud 30.07.2019 20:03

Laps küpsetas, väga maitsvad muffinid!