Vahusta rõõsk koor, lisa jogurt, kergelt purustatud marjad ja suhkur. Pane segu kaussi, kata toidukilega ja pane vähemalt kaheks tunniks sügavkülma. Sega paar korda külmutamise ajal.
Soovi korral valmista jäätis jäätisemasinaga.
Võid kasutada ka sügavkülmast võetud koduaia marju - peenesta need enne veidi köögikombainis. Nii valmib jäätis kiiremini.
See on väga hea jäätis. Kõik, kes sõid, kiitsid. Kasutasin Pajumäe maitsestamata mahe jogurtit. Kuna see tundus piisavalt paks, siis seda nõrguma ei pannud. Ka olid marjad külmutatud, kuid jogurti sees pehmenesid need päris kiirelt ja andsid jäätisele värvi kah. Läheb kindlasti kordamisele!
Väga maitsev jäätis, aga pigem täiskasvanutele, sest üsna tugeva mustsõstramaitsega tuli (ma vaarikaid ei pannud). Tegin selliste kogustega: 2 dl rõõska koort, 400 g tops Saare maitsestamata jogurtit, 400 g pakk külmutatud mustsõstraid, 3 dl (rafineerimata roo)suhkrut.
Marja-jogurtijäätis
Kerge ja karastav magusroog vaarikate ja mustsõstratega.