Lihtne Hispaania tapas-roog ehk suupiste, mis jääb maitsvaim suurte hiidkrevettidega. Kui kasutad külmutatud krevette, siis lase neil esmalt aeglaselt külmkapis sulada ja kurna hoolikalt.
soovi korral hakitud värsket tšillit või tšillihelbeid
Valmistamine
Kuumuta suurel pannil või ja oliiviõli. Lisa krevetid ja küüslauk ning kuumuta värskeid krevette 4-5 minutit, kuni need on kenasti roosakad. Kui kasutad keedetud krevette, siis piisab 2-3 minutist.
Sega juurde petersell ja tšilli, maitsesta soola-pipraga ja serveeri.
Kõrvale paku maitsvat nisuleiba, millega saab tekkinud kreveti-võileeme pannilt või serveerimiskausist kenasti kätte.
Küüslaugukrevetid Hispaania moodi
Lihtne Hispaania tapas-roog ehk suupiste, mis jääb maitsvaim suurte hiidkrevettidega. Kui kasutad külmutatud krevette, siis lase neil esmalt aeglaselt külmkapis sulada ja kurna hoolikalt.