Küüslaugukrevetid Hispaania moodi

Lihtne Hispaania tapas-roog ehk suupiste, mis jääb maitsvaim suurte hiidkrevettidega. Kui kasutad külmutatud krevette, siis lase neil esmalt aeglaselt külmkapis sulada ja kurna hoolikalt.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kooritud hiidkrevette

2 sl võid

1 sl oliiviõli

2-3 hakitud küüslauguküünt

hakitud värsket peterselli

soola ja musta pipart

soovi korral hakitud värsket tšillit või tšillihelbeid

Valmistamine

Kuumuta suurel pannil või ja oliiviõli. Lisa krevetid ja küüslauk ning kuumuta värskeid krevette 4-5 minutit, kuni need on kenasti roosakad. Kui kasutad keedetud krevette, siis piisab 2-3 minutist.

Sega juurde petersell ja tšilli, maitsesta soola-pipraga ja serveeri.

Kõrvale paku maitsvat nisuleiba, millega saab tekkinud kreveti-võileeme pannilt või serveerimiskausist kenasti kätte.

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR