4 nahata kanafileed
4 suurt viilu Parma sinki (Prosciutto di Parma/Prosciutto crudo)
16 värsket salveilehte
100 g võid
1.5 dl Marsala veini või poolkuiva valget veini
Serveerimiseks:röstitud ciabatta't
Pane kanafileed kahe toidukiletüki vahele ja tambi lõikelaual tainarulliga lamedamaks (u 2 cm). Maitsesta kergelt soolaga.
Aseta igale Parma singi viilule 4 salveilehte ja seejärel õhemaks tambitud kanafilee. Keera rulli, nii et sink jääb väljapoole ja kinnita kas niidi või puutikuga. Kuumuta pannil või, prae kanarullid ümberringi kuldseks (umbes 5 minutit).
Lisa vein ja kuumuta keemiseni. Alanda kuumust, kata kaanega ja hauta tasasel tulel umbes 10 minutit, kuni kaste on paksenenud ja kanafilee läbi küpsenud
Lõika kanarullid viiludeks ja serveeri röstitud ciabatta-viilude ja rohelise salatiga.
Briti Safeway kaubamaja retseptilehe retsept. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Väga maitsev! Kuigi retseptis soola ei olnud märgitud, mina raputasin väheke soola kanafileedele ka. Pärast panime veel meresoolahelbeid ka peale. Eriti maitsev oli kaste :) Veiniks kasutasin kuiva itaalia veini.
Kanafileerullid singi ja salveiga
Saltimbocca alla Romana stiilis küpsetatud kanafileerullid maitsvas Marsala veinikastmes. Saltimbocca alla romana erineb tavalisest saltimbocca'st selle poolest, et liha on rulliks keeratud :)