Makaronid artišokkidega

Lihtne ja mõnus pastaroog.

Kogus
kahele kuni kolmele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200-300 g linguine't vms

1 purk konservitud artišokisüdameid õlis

1 küüslauguküüs

värsket maitserohelist

riivitud parmesani

sidrunimahla

Valmistamine

Keeda makaronid rohkes soolaga maitsestatud vees al dente

Pane artišokisüdamed koos vähese õliga pannile, suru kahvliga katki. Lisa purustatud küüslauguküüs ja hakitud maitseroheline, siis kuumuta kastet mõõdukal kuumusel mõned minutid.

Kurna makaronid, sega pannil artišokisegu hulka ning kuumuta läbi. Maitsesta sidrunimahla ja riivitud parmesaniga ning serveeri.

Loe veel:

Briti koka Rick Steini retsept, väikeste mugandustega. 

LISA KOMMENTAAR