Täidetud suvikõrvitsaviilud

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

3 suvikõrvitsat

Täidis:

100 g toorsuitsu-seafileed

1 dl rohelisi oliive

2 küüslauguküünt

250 g maitsestamata toorjuustu

hakitud tüümiani e. aed-liivateed

1 tl soola

Peale:

riivitud parmesani

Valmistamine

Lõika suvikõrvits 2 cm paksusteks viiludeks. Uurista teelusikaga sisu välja, kuid mitte põhjani. 

Haki sink, oliivid ja küüslauk. Sega juurde toorjuust, aed-liivatee, sool ja pipar.

Täida eelküpsetatud suvikõrvitsaviilud täidisega, riivi peale parmesani ja küpseta veel 10 minutit.

Retsept on ajakirjast Stiil. 

LISA KOMMENTAAR