Hilissuvine lehttainapirukas.
500 g lehttainast
250 g sinihallitusjuustu
1 suvikõrvits
2-3 viilutatud tomatit
4 sl õli
hakitud tüümiani e. aed-liivateed
soola ja musta pipart
Lõika lahtirullitud lehttainas kuueks piklikuks tükiks või jäta üheks suureks tükiks. Küpseta tainapõhjasid 10 minutit 225kraadises ahjus.
Lõika suvikõrvits õhukesteks viiludeks. Viiluta juust ja poolita kirsstomatid.
Sega omavahel õli, sool, pipar ja aed-liivatee.
Kata eelküpsetatud põhjad suvikõrvitsa- ja tomativiiludega, nirista peale ürdiõli ja puista peale murendatud juust.
Küpseta veel 10 minutit.
Lase enne serveerimist veidi jahtuda.
Väga maitsev suutäisi igatahes!
Lisasin paprikaribasid ja eelmisest söögist allesjäänud kanatükikesi. Pirukat kiideti.
Lehttainapirukas tomati, suvikõrvitsa ja sinihallitusjuustuga
Hilissuvine lehttainapirukas.