Lehttainapirukas tomati, suvikõrvitsa ja sinihallitusjuustuga

Hilissuvine lehttainapirukas.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g lehttainast

Kate:

250 g sinihallitusjuustu

1 suvikõrvits

2-3 viilutatud tomatit

4 sl õli

hakitud tüümiani e. aed-liivateed

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika lahtirullitud lehttainas kuueks piklikuks tükiks või jäta üheks suureks tükiks. Küpseta tainapõhjasid 10 minutit 225kraadises ahjus.

Lõika suvikõrvits õhukesteks viiludeks. Viiluta juust ja poolita kirsstomatid.

Sega omavahel õli, sool, pipar ja aed-liivatee.

Kata eelküpsetatud põhjad suvikõrvitsa- ja tomativiiludega, nirista peale ürdiõli ja puista peale murendatud juust.

Küpseta veel 10 minutit.

Lase enne serveerimist veidi jahtuda.

LISA KOMMENTAAR

Sirliiz
postitatud 08.12.2008 17:42

Väga maitsev suutäisi igatahes!

Hexy
postitatud 04.11.2011 19:55

Lisasin paprikaribasid ja eelmisest söögist allesjäänud kanatükikesi. Pirukat kiideti.