8 dl vett
1 aedviljapuljongikuubik või 1 sl puljongipulbrit
300 g (suitsutatud) viinereid
400 g külmutatud aedvilju (nt Härmavili porgand-mais-hernes)
200 g sulatatud juustu või paar lusikatäit ketšupit
soola ja musta pipart
Kuumuta väikeses potis vesi keemiseni. Lahusta selles puljongikuubik või -pulber, lisa külmutatud aedviljasegu. Keeda suppi 10 minutit.
Sega juurde tükeldatud viinerid, kuumuta läbi, siis sega juurde sulatatud juust või maitsesta ketšupiga.
Serveeri kohe koos kuklite ja võiga.
Retsept on mugandatud Pere & Kodu retseptilisast "Pereköök" (jaanuar 2003).
Kiire viinerisupp
Seda viinerisuppi võib viimistleda kahel moel - kas ketšupiga või sulatatud juustuga. Lihtne ja lastesõbralik.