Retsepti lisamiseks peate sisse logima!

Kiire viinerisupp

Seda viinerisuppi võib viimistleda kahel moel - kas ketšupiga või sulatatud juustuga.
Lihtne ja lastesõbralik. 

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 dl vett

1 aedviljapuljongikuubik või 1 sl puljongipulbrit

300 g (suitsutatud) viinereid

400 g külmutatud aedvilju (nt porgand-mais-hernes)

200 g sulatatud juustu või paar lusikatäit ketšupit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta väikeses potis vesi keemiseni. Lahusta selles puljongikuubik või -pulber, lisa külmutatud aedviljasegu. Keeda suppi 10 minutit. 

Sega juurde tükeldatud viinerid, kuumuta läbi, siis sega juurde sulatatud juust või maitsesta ketšupiga.

Serveeri kohe koos kuklite ja võiga.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Pere & Kodu retseptilisast "Pereköök" (jaanuar 2003). 

LISA KOMMENTAAR

Kokkamas95
postitatud 02.09.2015 22:40

Tegin ketšupiga: