Kiire viinerisupp

Seda viinerisuppi võib viimistleda kahel moel - kas ketšupiga või sulatatud juustuga.
Lihtne ja lastesõbralik. 

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 dl vett

1 aedviljapuljongikuubik või 1 sl puljongipulbrit

300 g (suitsutatud) viinereid

400 g külmutatud aedvilju (nt Härmavili porgand-mais-hernes)

200 g sulatatud juustu või paar lusikatäit ketšupit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta väikeses potis vesi keemiseni. Lahusta selles puljongikuubik või -pulber, lisa külmutatud aedviljasegu. Keeda suppi 10 minutit. 

Sega juurde tükeldatud viinerid, kuumuta läbi, siis sega juurde sulatatud juust või maitsesta ketšupiga.

Serveeri kohe koos kuklite ja võiga.

Retsept on mugandatud Pere & Kodu retseptilisast "Pereköök" (jaanuar 2003). 

LISA KOMMENTAAR

Kokkamas95
postitatud 02.09.2015 22:40

Tegin ketšupiga: