Tšilliõli

Kasuta tšilliõli salatite, pitsade, pastaroogade valmistamisel.

Kogus
300 ml
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

3 (Keenia) tšillit

1 küüslauguküüs

300 ml oliiviõli

1 tl apteegitilliseemneid

Valmistamine

Pane tšillikaunad, küüslauguküüs ja oliiviõli köögikombaini ja töötle ühtlaseks. Pane väikesesse potti, lisa apteegitilliseemned ja kuumuta läbi.

Kurna läbi sõela sobiva suurusega pudelisse. Kinnine pudel säilib külmkapis kuni 6 kuud. 

Loe veel:

Retsept on Briti ajakirjast Good Food Vegetarian (November 1998, Chilli oil)

LISA KOMMENTAAR

Tuuli
postitatud 13.09.2010 18:10

Veendusin, et seda on ju häbematult lihtne ise teha. Kasutasin päevalilleõli.