Veiseliharullid seenetäidisega

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g ehk 8 viilu pehmet veiseliha

soola ja musta pipart

150 g kupatatud seeni või soolaseeni

1 suur sibul

100 g peekonit

4 sl õli

5 dl lihapuljongit

2.5 dl valget veini

4 dl kohvikoort või vahukoort

Valmistamine

Lõika liha kaheksaks sentimeetripaksuseks viiluks. Vasarda viilud õhukeseks, maitsesta soola ja pipraga.

Haki seened, sibul ja peekon. Pruunista peekon, kuumuta seened ja sibul pannil. Vajadusel maitsesta soolaga. Pane täidis vasardatud lihaviiludele, keera liha rulli ja seo niidiga kokku, et rullid hautamisel laiali ei vajuks.

Pruunista rullid ümberringi õlis. Lisa lihapuljong ja vein ning hauta umbes 40 minutit.

Võta pehmeks hautatud rullid kastmest välja, eralda niidid. Lisa hautamisleemele rõõsk koor, kuumuta keemiseni ning maitsesta soola ja pipraga.

Loe veel:

Pereköögi retsept (september 1995)

LISA KOMMENTAAR

Kirsike
postitatud 22.11.2009 21:10

Väga maitsev oli, eriti hea oli kaste!