Vaata ka Avallone joogisoovitust allpool!
2 pardi rinnafileed
soola ja valget pipart
Pane pardi rinnafileed külmale pannile, nahk allpool. Kuumuta tasasel tulel, kuni rasv sulama hakkab.
Pruunista ka teiselt poolt.
Lõpuni küpseta 220-kraadises ahjus umbes 5 minutit - aeg sõltub fileede paksusest (ära liialt küpseta!)
Enne lõikamist lase fileedel veidi puhata. Lõika viiludeks ja serveeri meelepärase kastme ja näiteks kartuliviiludega. Pildid tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Klassikaline Pinot noir, mis on pärit Languedoci piirkonnast Lõuna-Prantsusmaalt.
Vein on kauni kirsspunase värvusega, hea happesusega, aromaatne ja keskmise täidlusega.
Praetud pardifilee
Vaata ka Avallone joogisoovitust allpool!