Praetud pardifilee

Vaata ka Avallone joogisoovitust allpool!

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 pardi rinnafileed

soola ja valget pipart

Valmistamine

Pane pardi rinnafileed külmale pannile, nahk allpool. Kuumuta tasasel tulel, kuni rasv sulama hakkab.

Pruunista ka teiselt poolt.

Lõpuni küpseta 220-kraadises ahjus umbes 5 minutit - aeg sõltub fileede paksusest (ära liialt küpseta!)

Enne lõikamist lase fileedel veidi puhata. Lõika viiludeks ja serveeri meelepärase kastme ja näiteks kartuliviiludega.

Pildid tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Joogisoovitus

Pinot Noir, Albert Bichot, Launguedoc, Prantsusmaa

Klassikaline Pinot noir, mis on pärit Languedoci piirkonnast Lõuna-Prantsusmaalt.

Vein on kauni kirsspunase värvusega, hea happesusega, aromaatne ja keskmise täidlusega.

Tootja: Albert Bichot
Maaletooja: Avallone