Valmista esmalt biskviitpõhi. Selleks vahusta munad suhkruga hästi kohevaks, siis sõelu õrnalt juurde omavahel segatud kuivained. Kalla vormi ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Lase jahtuda.
Valmista koorekreem. Sega 3 dl rõõska koort, munakollased, suhkur ja tärklis omavahel. Pane nõrgale tulele ning kuumuta pidevalt segades, kuni kreem pakseneb. Tõsta pott tulelt ja lase kreemil täielikult jahtuda.
Klopi ülejäänud rõõsk koor koos vanillisuhkruga tugevaks vahuks, siis sega juurde hakitud mandlid. Sega jahtunud koorekreemi hulka.
Lõika biskviitpõhi kaheks kihiks. Määri alumisele kihile pool tordikreemist, siis aseta peale teine biskviitkiht. Määri ülejäänud kreem tordi peale ja külgedele.
Rulli (värviline) martsipan tuhksuhkrusel laual õhukeseks, tõsta ettevaatlikult tordile ning suru servad kinni.
Kaunista.
Rohelist pold poes, seepärast kasutasin roosat. Aga point pole ju selles ometi:) Hea retsept ja hea kreem, mida ka mujal kasutada saab. Ja ärge jumalapärast katke seda torti tavalise eesti valge martsipanimassiga, kui sugarrush pole eesmärgiks.
Printsessitort
Rootsis populaarne retsept on pärit 1930ndatest. See konkreetne retsept on me sõbranna Kristiina käest ja ka fotol olev tort on tema tehtud.