10 kanatiiba või 20 kana pooltiiba
1 sl Kikkomani sojakastet
1 sl kuiva šerrit
4 sl paksemat Teriyaki kastet (Teriyaki Baste & Glaze)
1 suur purustatud küüslauguküüs
2 tl röstitud seesamiseemneid
Murra ja lõika kanatiivad pooleks, kondisem tipuosa viska minema (kui kasutad kana pooltiibu, siis see etapp jääb vahele). Sega sojakaste ja šerri suures kausis.
Lisa kanatiivad ja sega hoolega. Lase võimaluse korral kuni ööpäev külmkapis maitsestuda.
Laota kanatiivad tihedalt üksteise kõrvale madalasse fooliumiga vooderdatud ahjuvormi. Küpseta 220-kraadises ahjus 30 minuti.
Vahepeal sega teriyaki kaste küüslauguga. Võta kanatiivad ahjust välja ja määri neile 1/2 teriyakisegust. Keera kanatiivad teistpidi ja pintselda ülejäänud kastmega.
Küpseta veel 15 minutit, kuni kanatiivad enam keskelt roosad ei ole.
Puista seesamiseemned kanatiibadele.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Taevatrummid
Sellised pooleks murtud kanatiivad on inglise keeles 'drumette' ehk 'drummie' - siit siis eestikeelne mugandus 'trummid' (vrdl. kanakoib = 'drumstick')