Spinatinuudlid

Sobib lisandiks erinevate kana- ja kalaroogade juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

100 g riisinuudleid või munanuudleid

750 g värsket spinatit

1 sl õli

(soovitavalt maapähkliõli )

2 sl jämedalt hakitud küüslauku

1 sl heledat sojakastet

2 tl tšillikastet

Valmistamine

Pese spinat hoolega, eemalda varred. 

Leota riisinuudleid soojas vees 25 minutit, siis nõruta sõelal.

Kui kasutad kuivatatud munanuudleid, siis keeda neid 3-4 minutit keevas vees, nõruta ja pane kuni tarvitamiseni külma vette.

Kuumuta vokkpann või suur praepann, lisa õli. Lisa küüslauk ja spinat ning prae pidevalt segades 2 minutit, kuni spinatilehed on üleni õlised. 

Kui spinat on 'kokku kukkunud' (st umbes kolmandik esialgsest mahust), lisa nõrutatud nuudlid, sojakaste, tšillikaste ja kuumuta pidevalt segades veel 4 minutit.

Jaota nuudlid taldrikutele (eralduv vedelik viska minema) ja serveeri kas kuumalt või külmalt.

Ken Homi retsept, pildi tegi TSHEBURASHKA.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 02.01.2014 19:25

Kuna mul oli 100-grammine karp spinatilehti, siis sinna juurde napilt 2 spl nuudleid panna tundus mulle lihtsalt liiga vähe. Panin ca 50-75 grammi (Santa Maria vokimunanuudlid). Aga väga hea tuli välja :)