Patissonisalat

Patissonid e. taldrikkõrvitsad võiksid olla noored ja väikesed, u 4-5päevased.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

3-4 noort patissoni e. taldrikkõrvitsat

1 suurem apelsin

1 sl suhkrut

1 sl veiniäädikat

Valmistamine

Lõika taldrikkõrvitsad õhemateks sektoriteks. Puista peale veidi peenikest soola, lisa suhkur ning veiniäädikas. Aseta jahedasse.

Pese, koori ja viiluta apelsin ning lõika viilud terava noaga kaheks või neljaks. Eemalda apelsinikoore sisemine valge osa ja haki koor peeneks.

Sega tükeldatud apelsin ja hakitud koor taldrikkõrvitsaviiludega ja lase 15 minutit seista.

Serveeri.

Loe veel:

Toivo Niibergi retsept ilmus ajalehes Postimees (8.8.1998)

LISA KOMMENTAAR