Caipirinha ananassiga

Ananassilisandiga cachaça-kokteil.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 väike ananass

4 laimi mahl

punt värsket münti

8 sl (kuldset) peensuhkrut

400 ml Cachaça't või heledat rummi

purustatud jääd

800 ml head ananassimahla

Valmistamine

Koori ananass, eemalda kõva südamik ja lõika ananass 3 cm tükkidks. 

Pane 8 väikest peotäit ananassikuubikuid, laimimahl, pool mündist ja kogu suhkur suurde kannu ning tambi puunuiaga kergelt kokku.

Lisa kannu cachaça ja veidi purustatud jääd, siis jaota segu 8 klaasi vahel. Täida klaasid jääga, siis lisa nii palju ananassimahla, et klaasid oleksid ääreni täis. 

Garneeri mündioksa ning kokteilitiku otsa torgatud ananassikuubikutega. 

Retsept on mugandatud BBC Good Foodi lehelt (Caipirinhas with pineapple)

LISA KOMMENTAAR