Õrnsoolalõhe murakalikööriga

Kena ja pidulik kalaroog pühadelauale.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 kg tükk tervet lõhefileed

1-1.5 sl meresoola

2 sl murakalikööri

tilli

sidrunmelissi

Valmistamine

Puista lõhefileele meresoola, kalla peale murakaliköör ja kata rohke tilli ja sidrunmelissiga. Lase jahedas järgmise päevani maitsestuda.

Enne serveerimist eemalda tilli- ja melissioksad ja lõika paberõhukesteks viiludeks.

Nipid ja soovitused:

Loe veel:

Soome Finfoodi retsept. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 30.09.2019 10:32

Meeldivalt hõrk.