Kuumuta õli suurel (vokk)pannil, lisa kanaribad ja prae pidevalt segades umbes 5 minutit. Lükka pruunistatud kanaribad panni ühele poolele.
Lisa vokkimissegu ja 2 dl vett või puljongit. Kuumuta keemiseni, siis aanda kuumust, kata pann kaanega ja hauta tasasel tulel umbes 5 minutit, kuni aedviljad on krõmpsuvalt pehmed ja kana küps.
Sega väikeses kausis ülejäänud ained hoolega, lisa segades kanale ja aedviljadele. Kuumuta 3-4 minutit, kuni kaste on paksenenud. Soovi korral lisa soola-pipart.
Nipid ja soovitused:
Hiina viievürtsisegu annab roale mõnusa aasiapärase meki, ent kui Sul seda käepärast pole, võid roale kasvõi sojakastmega lisavunki anda või lisada näpuotsaga Sichuani pipart, tähtaniisi, ingverit, nelki, apteegitilliseemneid vms.
Aedvilja-kanavokk
Väherasvane vokitud hiina roog kanafilee ja köögiviljadega sobib nii iseseisvaks eineks kui ka nuudlite või riisi kõrvale.