Mango-tapiokipuder

Malaisia magustoit Mango Melaka

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

100 g tapiokki e. maniokitärklist

6 dl vett

400 g kookospiima

maitsestamiseks rafineerimata suhkrut

2 tk küpset mangot

Valmistamine

Keeda tapiokk vees pehmeks, vajadusel lisa vett. Eemalda tulelt.
Sega kookospiim kuuma pudru hulka, maitsesta suhkruga.
Lisa niipalju vett või kookospiima, et saad supi konsistentsi.
Jaota magustoidupokaalidesse.
Koori mangod ja lõika õhukesteks viiludeks.
Kaunista jahtunud tapiokipuder mangoviiludega.
Hoia serveerimiseni jahedas.

Mango asemel võib kasutada teisi troopilisi puuvilju (melon jm).

LISA KOMMENTAAR