Heeringavõie juustu ja porgandiga

Lihtne võileivakate, üks võimalikest "heeringakaaviaridest" ehk valekaaviaridest.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

100 g heeringafileed

100 g külma võid

100 g keedetud porgandit

100 g juustu

Valmistamine

Lõika kõik ained enam-vähem ühesuurusteks kangideks, pane koos hakkmasinasse ja peenesta.

Serveeri segu segamata, et säiliks kaaviari meenutav mass.

Tõsta kahe kahvli abil võileibadele.

Elle Reederi retsept, pildi tegi KIILIKE.

LISA KOMMENTAAR

Kiilike
postitatud 22.02.2011 13:00

Heeringa kogust muutsin (125 g), sest tundus kuidagi liiga hele ja oleks vajanud ka natuke rohkem porgandit. Porgandit ei tasu väga pehmeks keeta, sest laguneb siis liiga hästi ära. Retsept tundus huvitav aga rohkemaks kui heeringavõiks juustuga ma seda nimetada ei suutnud ega suuda ka nüüd kui selle valmis olen saanud. Maitselt polnud tal viga midagi, isegi päris hää oli ja lastele meeldis aga siiski,valekaaviariks on liig nimetada seda.