Lahja 'Kiievi kotlet'

Veidi kergem versioon kuulsatest Kiievi kotlettidest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 nahata kanafileed

4 sl väherasvast jogurtit või hapukoort

2 sl hakitud peterselli

0.25 tl hakitud majoraani

0.25 tl kuivatatud punet

soola

musta pipart

Paneerimiseks:

6 sl riivsaia

Valmistamine

Tao kanafileed 2 toidukiletüki vahel õhemaks.
Sega jogurt/hapukoor, petersell, pune ja majoraan.
Maitsesta kanafileed soola ja pipraga, sega jogurtiseguga.
Keera rulli ja kinnita puutikuga.
Määri ülejäänud jogurtiseguga ja veereta riivsaias.
Pane madalasse õlitatud ahjuvormi.
Kata vorm kinni ja küpseta 180kraadises ahjus 45 minutit.
Eemalda kaas ja küpseta veel 15 minutit.

Allikas: mingi diabeetikute kokaraamat

LISA KOMMENTAAR

krissu
postitatud 13.10.2010 12:41

tundub huvitav ja pisut teistmoodi. majoraani jätaks kindlalt välja ja punega ka just eriti ei söbrusta, aga kindlasti panen muid ürte - münti või koriandrit või salveid ja ikka värskest peast.