Seesamidipp

Kreekas ja Küprosel tuntakse seda dipikastet tashi nime all või Tahini Saltsa nime all.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

6 sl tahiini seesamipastat

1 sl vett

1-2 sidrunit

1-2 küüslauguküünt

2 sl kreeka oliiviõli

soola ja musta pipart

Kaunistuseks:

1 sl hakitud siledalehelist peterselli

Valmistamine

Pane seesamipasta kaussi, lisa vesi ja klopi vispliga õhulisemaks. Lisa vispliga edasi kloppides sidrunimahl ja purustatud küüslauk. Lisa oliiviõli ja klopi, kuni saad sileda kreemja kastme.

Maitsesta soola ja pipraga.

Kalla kaussi, garneeri peterselliga ja serveeri dipikastmena.

Loe veel:

Austraalia toidukirjutaja Dorinda Hafneri retsept. 

LISA KOMMENTAAR