Trühvlid

Hästi lihtsad šokolaadikommid.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g 35% rõõska koort ehk vahukoort

200 g hakitud tumedat šokolaadi

Veeretamiseks:

hakitud pähkleid

kakaopulbrit

Valmistamine

Kuumuta rõõsk koor keemiseni ja kalla šokolaaditükkidele. Sega hoolega ja lase jahtuda, pannes ganache-segu vähemalt 3-4 tunniks külmkappi (MITTE SÜGAVKÜLMA!). 

Veereta segust pallikesed ja aseta küpsetuspaberiga kaetud alusele. Veereta kakaopulbris ja/või hakitud pähklites. Hoia jahedas.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 12.01.2017 18:40

Kvaliteetset šokolaadi kasutades saab väga head lihtsad kommid. Tegin 100 g šokolaadi ja 100 g koorega, sain 14 kommi.

Marelle
postitatud 23.07.2018 18:48

Kui kaua peab see trûhvlimass jahtuma enne kui pallikesi teha saab?

Pille
postitatud 03.08.2018 10:13

Marelle, täpsustan retseptis seda!

Hele-Riin
postitatud 09.12.2019 12:52

Kui kaua sellised trühvlid säilivad ja kas need sulavad vedelaks kui külmkapis ei hoia?

Pille
postitatud 11.12.2019 07:56

Toatemperatuuril lähevad pehmemaks. Külmkapis julgeks ise säilitada kinnises karbis kuni nädala, toatemperatuuril sööks varem ära.