1 l piima
2-2,5 dl maisimannat
0.5 tl soola
Kuumuta piim keemiseni. Sõrista pidevalt segades juurde maisimanna. Keeda tasasel tulel 10 minutit. Maitsesta soolaga.
Serveeri marjade, keedise, suhkru või võiga.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Merilin Rosenberg.
Meie pere üks lemmikputrudest. Lisan tavaliselt pärast keetmist juurde ka veel natuke suhkrut ja võid ning jätan minutiks-paariks hauduma. Hea nii võisilmaga kui ka moosiga. Hommikuks väga rõõmus kollane puder :)
Lisasin maisimannat 2,5dl. Lastele väga meeldis ja kindlasti teeme seda veel. Soovitan.
Mina panin 1l piima, 2,5dl maisimannat ning veel kaks suhkruga klopitud muna - nii jäi eriti ilusalt kollane.. ja maitsev. :)
Minu laste lemmikpuder :) Piima ja manna vahekorda ja keetmise aega tasub konkreetselt pakilt kontrollida. Müügil on erineva jämedusega mannad (vajalik erinev vedeliku kogus) ja ka eeltöödeldud polentat, mis tahab vähem kuumutamist jne. Aga lõpptulemus on mõnus!
Heihei! Küsimus, et kas võib kasutada pool piima ja pool vett kui teha seda putru? :)
Maigrit, ikka, lihtsalt lahjem jääb!
Samuti sooviksin teada, kas seda saab teha ka suuremas koguses ja järgmisel päeval uuesti soojendada, nt lisades tibake sooja vett, et põhja ei võtaks? :)
Maigrit, seda nüüd küll mitte. Manna (maisimanna või nisumanna) paisub seistes ikka tugevasti. Vajadusel saad viiludeks lõigata ja küpsetada, aga siis pole see enam puder :)
Minu lemmik ei olnud.
Teen päris tihti, väga hea on.
Väga hea on ...
Olen teinud, maitses hästi.
Natuke lõpus koort lisada. siis tsipa soola ja spl võid - parim, minu lemmik variant.
Maisimannapuder
Piimaga valmistatud maisimannapuder.