Koostisosad

400-500 g ehk 8 lambaneeru

1,5 sl võid

1 tl soola

noaotsaga musta pipart või valget pipart

0,75 dl ehk 5 sl šerrit

Valmistamine

Puhasta, loputa ja kuivata neerud. Lõika pikuti pooleks ja eemalda kelme.

Sulata või kuumal pannil, lisa neerud ja prae mõlemalt poolt umbes kolm minutit. Maitsesta pipra ja soolaga, kasta šerriga ja anna kohe lauale.

Lisandiks keedetud riis ja rohelised aedoad, ent praetud lambaneere sobib serveerida ka röstitud leiva ja võiga.

Loe veel:

Peeter Kardi retsept ilmus ajalehes Postimees Extra 23.2.1999

LISA KOMMENTAAR

kristi
postitatud 24.10.2017 19:12

Kohutav kogemus.

Pille
postitatud 25.10.2017 21:42

Kristi, kas Sulle muidu rupskid meeldivad? Neerud ei ole kindlasti kõigi maitse järgi.