Aedniku faasan

Kogus
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

faasanit

võid

puljongit

pisemat sorti sibulat

nooremat sorti porgandit

paar küünt küüslauku

punast veini

kukeseeni

peekonit

soola

musta pipart

tüümiani e. aed-liivateed

basiilikut

ja muud maitserohelist

Valmistamine

Lõika faasan neljaks, pruunista liha võis.
Pane liha haudepotti, puista peale pipar, sool, ürdid. Kalla peale puljong ja vein. Hauta umbes pool tundi.
Rösti pannil porgandid, sibulad, küüslauguküüned. Lisa potti faasanile peale. Hauta 1 tund.
Paksenda vajadusel kaste.
Serveeri praetud kukeseente ja peekoniga.

Taagepera lossi kokkade retsept.
LISA KOMMENTAAR