Šokolaadi zabaglione

Itaalia magustoit "zabaione al cioccolato"

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

6 muna -

vaja on vaid munakollaseid!

150 g suhkrut

3 sl kakaopulbrit

2 dl Marsala veini

0,5 Kahlua kohvilikööri soovi korral

Peale:

tuhksuhkrut või kakaopulbrit

Valmistamine

Täida keskmine pott poolenisti veega. Kuumuta keemiseni.

Pane munakollased ja suhkur kuumakindlasse kaussi, mis poti kohale sobib. Klopi munakollased ja suhkur vispliga heledaks vahuks.

Lisa kakaopulber ja Marsala ning pane kauss veevanni kohale. Vahusta elektrimikseriga kuni saad paksu ja sileda vahu. Vala kiiresti kuumakindlatesse pokaalidesse.

Kaunista tuhksuhkru või kakaopulbriga ja serveeri kohe.

Nipid ja soovitused:

  • Kahlua kohvilikööri lisamine on rangelt vabatahtlik.
  • Osa Marsala veinist võib kange espressoga asendada

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR