Kontrolli, et lõhefileesse pole luid sisse jäänud - vajadusel eemalda need spetsiaalsete pintsettidega.
Aseta kalafileed ahjuvormi, riivi peale laimi koor ning pigista peale laimimahl. NB! Soola ja pipart lisada ei ole vaja!
Määri kalafileele sinepit, nii et filee oleks üleni õhukese sinepikihiga kaetud. Puista peale riivsaia.
Kata fooliumiga ja küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit. Kui soovid, siis eemalda paar minutit enne küpsetamise lõppu foolium, et riivsai saaks natuke pruunistuda.
Mmm, hõrgutav õhtusöök! Kasutasin teralist Dijoni sinepit, lihtsalt meeldib see, minu meelst sobis väga hästi. Laim annab värsket, samas pisut mõrkjat maitset, sinep toob tugevamad noodis sisse :) Algul pisut kahtlesin, kas tõesti ilma soolata, aga töötas!
Laimi-sinepi ahjulõhe pidulikumaks puhuks
Väga huvitav ja veidi pikantse maitsega lõhefilee.