Sega pannkookide jaoks jahud, küpsetuspulber ja sool omavahel, siis sega juurde piim ja muna. Sega ühtlaseks.
Kuumuta pannil või ning prae pannil väikesed tatrapannkoogid mõlemalt poolt kuldseks.
Küpseta keskmisel kuumusel ja arvesta umbes 1,5 minutit ühele ja sama palju teisele poolele - õige aeg ümber pööramiseks on siis, kui pannkoogi küpsetamata poolele mullikesed tekivad.
Serveerimiseks laota tatrapannkoogid vaagnale. Tõsta igale pannkoogile veidi smetana hapukoort, kala- või meremarja, hakitud punast sibulat ja soovi korral ka maitserohelist.
Nipid ja soovitused:
Kui serveerid meremarjaga, siis sobivad need suupisted ka vegetaarlastele.
Retsept ilmus ka ajakirjas JÕULUD 2025. Foto tegi Juta Kübarsepp.
Tatrapannkoogid kalamarja või meremarjaga
Väikesed tatrapannkoogid Saare smetana hapukoorega