Oliivirohu-tomatisalat

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

4 küpset tomatit

1 väike punane sibul

2-3 tl hakitud värsket oliivirohtu ehk santoliini

1 sl valgeveiniäädikat

3 sl oliiviõli

soola ja musta pipart

vajadusel suhkrut

Valmistamine

Loputa oliivirohi kergelt veega, siis nõruta ja kuivata köögipaberiga. Haki hästi peeneks. 

Pese tomatid, lõika sektoriteks. Koori sibul, lõika pikuti neljaks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Pane mõlemad kaussi. 

Sega hakitud oliivirohi, veiniäädikas, oliiviõli, sool-pipar-suhkur kastmeks, siis sega tomatite hulka. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR