Lõika teravatipuline kapsas 4 sektoriks, siis need omakorda 3-4 tükiks. Laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale õli ja maitsesta soola-pipraga.
Küpseta 225-kraadises ahjus 15-20 minutit.
Samal ajal pane või väikesesse potti ning pruunista tasasel tulel, kuni või lõhnab pähkliselt. Sega juurde misopasta ja sega, kuni see on "sulanud".
Tõsta röstitud kapsas serveerimiskaussi. Nirista peale pruunistatud misovõi, siis riivi peale parmesani ja lisa röstitud sarapuupähklid.
Nipid ja soovitused:
Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta näiteks genmai, kome, hatcho vm gluteenivaba märgistusega misopastat.
Ahjukapsas pruunistatud misovõiga
Ahjus küpsetatud teravatipuline kapsas saab maitsva lisanduse pruunistatud misovõist, parmesanist ja röstitud sarapuupähklitest.