Lihtne mojo picón

Serveeri nt Kanaaridel populaarsete Papas Arrugadas kartulitega.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 piklikku punast paprikat

2 purustatud küüslauguküünt

1 tl soola

1 tl vürtsköömneid

2 sl Hispaania oliiviõli

2 sl punase veini äädikat

Valmistamine

Pane paprika, küüslauk, sool ja jahvatatud vürtsköömned köögikombaini ning püreesta ühtlaseks.

Lisa oliiviõli ning 1 sl veiniäädikat. Püreesta uuesti.

Maitse, vajadusel lisa veel veiniäädikat. Mojo peaks olema kergelt happeline.

Nipid ja soovitused:

  • Kanaaridel kasutatakse kohalikke Palmera tšillipaprikaid (Pimiento Palmera), mis Scoville skaalal on u 40-50 000. Sama tulised on nt Serrano tšillipaprikad, tavaline jalapeno on 8-10 x mahedam.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR