Triibulised peedid sojavinegretiga

Triibuline peet näeb väga efektne välja. Kuna kuumutades värvid segunevad, siis võikski seda just toorsalatina serveerida. Sobib erinevate aasia roogade kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

3 triibulist Chioggia peeti (à ca 80 g)

0,5 dl jaapani sojakastet

0,5 sl riisiäädikat

0,5 tl mett

1 sl furikake't (jaapani vürtsisegu)

Valmistamine

Koori peedid, lõika hästi õhukesteks viiludeks (nt köögimandoliini abil). Laota peediviilud vaagnale. 

Sega kastme jaoks sojakaste, riisiäädikas ja mesi, siis nirista see peetidele. Lase umbes 15 minutit tõmmata ja maitsestuda. 

Puista peale furikake-segu. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR