Torbikseene 'kaaviar'

Üks põnev viis musta torbikseene valmistamiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 mitte jahust kartulit

1 porgand

tükk porrut

rüpsiõli

3 peotäit kuivatatud musti torbikseeni

2-3 küüslauguküünt

1,5 dl köögiviljapuljongit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Koori kartulid ja porgand ning haki väikesteks kuubikuteks (u 3-4 mm). Haki porru. 

Prae kartuli- ja porgandikuubikuid õlis mõned minutid.

Lisa hakitud porru, purustatud kuivatatud torbikseened ja hakitud küüslauk. Kalla pannile ka köögiviljapuljong. Lase mõned minutid podiseda.

Maitsesta soola-pipraga. Serveeri. 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 19.11.2024 12:41

Kannatab ka külmutatud torbikseentega teha. Kellele kartul meeldib siis super. Mulle kartul meeldib.