Üks põnev viis musta torbikseene valmistamiseks.
4 mitte jahust kartulit
1 porgand
tükk porrut
rüpsiõli
3 peotäit kuivatatud musti torbikseeni
2-3 küüslauguküünt
1,5 dl köögiviljapuljongit
soola ja musta pipart
Koori kartulid ja porgand ning haki väikesteks kuubikuteks (u 3-4 mm). Haki porru.
Prae kartuli- ja porgandikuubikuid õlis mõned minutid.
Lisa hakitud porru, purustatud kuivatatud torbikseened ja hakitud küüslauk. Kalla pannile ka köögiviljapuljong. Lase mõned minutid podiseda.
Maitsesta soola-pipraga. Serveeri.
Retsept siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Kannatab ka külmutatud torbikseentega teha. Kellele kartul meeldib siis super. Mulle kartul meeldib.
Torbikseene 'kaaviar'
Üks põnev viis musta torbikseene valmistamiseks.