Itaaliapärased täidetud suvikõrvitsad

Vegetaarse täidisega noored suvikõrvitsad.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 väikest suvikõrvitsat (rullkõrvitsat)

1 sl külmpressitud oliiviõli

serveerimiseks lehtsalatit

Täidis:

50 g tavalist või Panko riivsaia

50 g piiniaseemneid

6 hakitud talisibulat

1 purustatud küüslauguküüs

6 päikesekuivatatud tomatit õlis

1 sl värsket tüümiani

25 g parmesani juustu

musta pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 220C (pöördõhuga 200C). 

Lõika suvikõrvitsad pikuti pooleks, aseta ahjuvormi üksteise kõrvale, lõikepind ülal. Nirista peale 1 tl oliiviõli, siis küpseta 20 minutit. 

Täidise jaoks sega kausis kõik ained omavahel, maitsesta julgelt musta pipraga. 

Jaota täidis suvikõrvitsalootsikutele. Nirista peale ülejäänud oliiviõli. 

Küpseta 10-15 minutit või kuni suvikõrvitsad on pehmed ja täidis krõbe ja kuldne.

Serveeri kuumalt, kõrvale paku rohelist salatit. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR