300 g suitsutatut tofut (nt Jalotofu Kylmäsavu)
1-2 sl riivleiba
1,5 sl õli praadimiseks
Ava tofupakk, patsuta tofu köögipaberiga kuivemaks. Lõika seejärel umbes kalapulga suurusteks ja kujuga tükkideks.
Veereta suitsutofutükke riivleivas.
Kuumuta õli kuumal pannil, siis prae tofukangid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Serveeri näiteks kartulipudru ja mõne taimse kastmega.
Retsept mugandatud siit.
No maitselt kalapulki ei meenutanud, aga tofusööjate jaoks igati tore amps. Kui teha väiksemad kuubikud, siis võib vabalt ka salatile panna näiteks.
Praetud paneeritud suitsutofu
Meenutab justkui praetud kalapulki, kuigi seda eelkõige tekstuuri poolest. Serveeri näiteks kartulipudru ja mõne sidruni-(taimse) koore kastmega.