1 varajane kapsas
u 300 g grillvorsti või toorvorste
1 sl õli
Serveerimiseks:meelepärast dipikastet (nt sinepiga või tšilliga)
Lõika kapsajuurikas ära, eralda ettevaatlikult suuremad kapsalehed (8-10 tk). Keeda lehti soolaga maitsestatud vees umbes 3 minutit, kuni need on pehmed. Tõsta köögipaberile või -rätikule tahenema.
Lõika vorstid 2-3 jupiks, jaota kapsalehtedele. Keera kapsalehed ümber vorsti rulli, kinnita puutikuga.
Grilli õlitatud restil ümberringi küpseks. Serveeri sinepise või tšilliga maitsetatud dipikastmega.
Retsept mugandatud siit.
Vorsti-kapsarullid
Kapsarullide sisse võib peita ka suvel populaarseid grillvorste. Sobib nii grillil valmistamiseks kui ka ahjus küpsetamiseks.