Praetud spinat(-ruutlehik)

Veidi vahemereline imelihtne roog.

Kogus
kahele kuni kolmele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

200 g värsket spinatit või spinat-ruutlehikut

1 šalottsibul või pool väikest sibulat

1 väiksem küüslauguküüs

praadimiseks oliiviõli

soola ja musta pipart

veidi riivitud parmesani

Valmistamine

Pese spinat või spinat-ruutlehik, lase taheneda.

Kuumuta pannil veidi õli, siis lisa hakitud sibul ja hakitud või viilutatud küüslauk ja prae paar minutit.

Lisa spinat-ruutlehik ja kuumuta, kuni see on kokku vajunud. Maitsesta soola-pipraga.

Puista peale riivitud parmesan ja serveeri.

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu&Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR