1 sl tikka masala karripastat
125 g maitsestamata jogurtit
100 g kuubikuteks lõigatud paneeri (india juust)
0,5 sl rapsiõli
1 viilutatud suur punane sibul
1 õhukeselt viilutatud punane paprika
400 g purk konservitud kikerherneid
5 g hakitud värsket koriandrit
10 g hakitud värsket münti
0,5 sidruni mahl
0,25 tl jahvatatud vürtsköömneid
soola ja musta pipart
Sega karripasta ja 2 sl jogurtit kausis. Lisa paneeri-kuubikud, sega läbi.
Kuumuta õli mittenakkuval pannil, lisa sibul ja paprika ja prae segades 3 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.
Lisa paneer ja nõrutatud kikerherned, kuumuta minut aega.
Lisa 50 ml vett, kuumuta keemiseni ja siis lase 2 minutit podiseda.
Samal ajal sega ülejäänud jogurt ürtide, sidrunimahla ja vürtsköömnetega, siis maitsesta soola-pipraga.
Jaota karri kahe taldriku/kausi vahel, kõrvale paku chapati-leibu ja jogurtikastet. Kaunistuseks mündilehti ja kõrvale ka sidrunisektoreid.
Retsept mugandatud siit.
Paneer ja kikerherned
Ühes potis kiiresti valmiv vegetaarne karri sobib hästi argiõhtuks.