Paneer ja kikerherned

Ühes potis kiiresti valmiv vegetaarne karri sobib hästi argiõhtuks.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl tikka masala karripastat

125 g maitsestamata jogurtit

100 g kuubikuteks lõigatud paneeri (india juust)

0,5 sl rapsiõli

1 viilutatud suur punane sibul

1 õhukeselt viilutatud punane paprika

400 g purk konservitud kikerherneid

5 g hakitud värsket koriandrit

10 g hakitud värsket münti

0,5 sidruni mahl

0,25 tl jahvatatud vürtsköömneid

2 chapati leiba

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega karripasta ja 2 sl jogurtit kausis. Lisa paneeri-kuubikud, sega läbi. 

Kuumuta õli mittenakkuval pannil, lisa sibul ja paprika ja prae segades 3 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. 

Lisa paneer ja nõrutatud kikerherned, kuumuta minut aega. 

Lisa 50 ml vett, kuumuta keemiseni ja siis lase 2 minutit podiseda. 

Samal ajal sega ülejäänud jogurt ürtide, sidrunimahla ja vürtsköömnetega, siis maitsesta soola-pipraga.

Jaota karri kahe taldriku/kausi vahel, kõrvale paku chapati-leibu ja jogurtikastet. Kaunistuseks mündilehti ja kõrvale ka sidrunisektoreid. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR