Valmista esmalt munahüüve. Löö munad külmale omletipannile katki. Lisa või, tõsta pann üsna madalale kuumusele ning kuumuta aeg-ajalt segades. Paari minuti pärast hakkavad munad hüübima ja peaks olema pehmed, kreemjad ja veidi tükilised (kui munad liiga kiiresti hüübivad, siis alanda kuumust või tõsta pann aeg-ajalt tulelt).
Kui munad on peaaegu hüübinud, siis tõsta pann tulelt, sega juurde rõõsk koor ja maitsesta soola-pipraga. Soovi korral sega juurde hakitud murulauku.
Lõika sarvesaiad peaaegu pooleks. Aseta saadud taskusse esmalt suitsulõhe (kui kasutad külmsuitsulõhet, siis lõika see õhukesteks viiludeks, kuumsuitsulõhe murra väiksemateks tükkideks) ja siis korralik portsjon munahüüvet.
Retsept ilmus ajakirjas Kodu&Aed (2013), pildi tegi Juta Kübarsepp.
Sarvesaiad munahüübe ning suitsulõhega