Piparkoogi-kohupiimakreem

Magus šokolaadidessert, mida võiks serveerida väikestest magustoidupokaalidest.

Kogus
kaheksale kuni kümnele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g head piimašokolaadi

2 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort

250 g kohupiimakreemi (nn torukohupiim)

2 õhukest piparkooki + veel üks piparkook iga sööja kohta

kaunistuseks marju

Valmistamine

Sulata tükeldatud šokolaad, lase veidi jahtuda. 


Vahusta rõõsk koor pehmeks vahuks.

Sega sulatatud šokolaad ja kohupiim, siis sega hulka vahukoor. Suru 2 piparkooki katki ja sega õrnalt vahu hulka.

Jaota kreem pokaalidesse. Kaunista ülejäänud piparkookidega.

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 20.12.2023 09:18

Minule meeldis. Kasutasime Fazeri piimašokolaadi ja magustoit oli magus, oleks võinud panna veelgi väiksematesse pokaalidesse (meil jagus kaheksale). Lastele meeldiks kindlasti väga!

Pille
postitatud 30.12.2023 12:02

Ja kolmas kord detsembrikuus: