Seenesalatidipp

UUS PILT LISAMISEL!

Soomlaste pühadelaual on kindlasti ka hakitud soolaseentest salat. Siin veidi peenem versioon, mis sobib ka dipikastmeks. Paku koos rukkijahust leivakrõpsudega.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

150 g ehk 3 dl hakitud soolaseeni

150 g Saare smetana hapukoort

1 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort

0,5 punast sibulat

2 sl hakitud murulauku

0,5 tl roseepipart

Valmistamine

Kui seened on liiga soolased, siis leota/loputa neid ja nõruta hoolega.

Vahusta smetana ja vahukoor kergelt õhulisemaks, sega juurde seened. Pane serveerimisalusele.

Haki punane sibul ja murulauk peeneks, puista seene-hapukooresegule. Pudista peale roseepipraterad. 

Serveeri rukkileivakrõpsudega.

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 20.12.2023 09:19

Soolaseenesalati fännidele istub kindlasti hästi, sest pmst on tegemist pigem vedelapoolse seenesalatiga :)

Pille
postitatud 30.12.2023 11:07

Eile oli jälle ühel peolaual: