Kartulikrõpsuvaagen

Jagamiseks mõeldud kartulikrõpsuvaagen sobib eelroaks.

Kogus
kahele kuni kolmele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

180 g soolaga maitsestatud kartulikrõpse

150 g külmsuitsulõhet

Külm kaste:

150 g hapukoort

1 sidrun

2 sl hakitud murulauku

1 sl hakitud tilli

soola ja musta pipart

Lisaks:

1 väike punane sibul

100 g siiamarja

hakitud tilli

musta pipart

Valmistamine

Laota kartulikrõpsud vaagnale. 

Haki lõhe väikesteks kuubikuteks. Haki maitseroheline. Haki punane sibul väikesteks kuubikuteks.

Pese sidrun hoolega, siis riivi koor peene riiviga ja pigista välja poole sidruni mahl.

Sega hapukoore hulka sidrunikoor, sidrunimahl ja hakitud maitseroheline, maitsesta soola-pipraga.

Tõsta kartulirkõpsudele hapukoorekastet, hakitud suitsulõhet, hakitud punast sibulat ning siiamarja. Puista peale hakitud tilli ja jahvatatud musta pipart.

Serveeri kohe.

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR