Rosmariini-mandlid

Mõnus krõbistamine glögi, veini või õlle kõrvale. Mandlitele annavad maitse rosmariin ja suitsupaprika.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g kooritud mandleid

2 sl oliiviõli

1-1,5 tl meresoolahelbeid

2 sl hakitud värsket rosmariini

0,5 tl suitsupaprikat

Valmistamine

Pane kooritud mandlid laia põhjaga pannile. Kuumuta tugeval tulel segades minut aega. 

Siis lisa õli, sool ja rosmariin ning prae, kuni mandlid on krõbedad.

Tõsta pann tulelt, puista peale paprikapulber ja sega hoolega läbi. 

Serveeri. 

Nipid ja soovitused:

  • Kui soovid, võid mandleid röstida ka 220-kraadises ahjus (pöördõhuga 200-kraadises ahjus). 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 11.02.2024 11:13

Mõnus snäkk!

Pille
postitatud 31.03.2025 13:52

Pilt ka: