1 sl oliiviõli
1 viilutatud punane sibul
8 viilu keedu- või suitsusinki
4 konservitud ananassirõngast
4 sl head majoneesi
2 sl hakitud värsket murulauku
4 kergelt röstitud burgerikuklit
50 g värsket beebispinatit
Serveerimiseks:Kuumuta õli suurel praepannil keskmisel kuumusel. Lisa sibularattad ja prae need mõlemalt poolt kergelt kuldseks ja pehmeks. Tõsta pannilt kõrvale.
Tõsta kuumust, siis prae singiviilud mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Lisa pannile ananassirõngad ning prae neid 1 minut mõlemalt poolt.
Samal ajal sega murulauk majoneesi hulka. Määri veidi majoneesi burgerikukli alumise poole peale. Siis tõsta peale spinatilehed, praetud sink, ananassirõngas ja sibularattad. Tõsta peale teine burgerikuklipool.
Serveeri tomatikastme/ketšupiga.
Retsept siit.
Singi-ananassiburger
Kui armastad Hawaii pitsat (ehk singi-ananassipitsat), siis meeldib sulle ka see Hawaii stiilis burger.